Siirry suoraan sisältöön

Viralliset agilitykilpailut 27.4.2019 - 28.4.2019


  1. Home
  2. /
  3. Tapahtumat
  4. /
  5. Tapahtuman tiedot

Active Dogs järjestää viralliset agilitykilpailut OneMind Dogs Arenalla. Tervetuloa kisaamaan lämpimään ja valoisaan halliin kumirouhetekonurmialustalle!

Ilmoittaudu viimeistään

Maapostilla 15.4.2019 ja Sagin järjestelmän kautta 19.4.2019

Ilmoittautuminen

SAGIn kilpailu- ja tulosjärjestelmä

Tuomari

Jari Suomalainen

Tiedustelut

Kilpailukutsu

Lähtölista

Tulokset

Linkit

Luokkajärjestys lauantaina: - 1A (agi) xS-S-M-sL-L - 1B (agi) xS-S-M-sL-L - 1C (hyp) xS-S-M-sL-L - 3C (hyp) xS-S-M - 3B (agi) xS-S-M - 3A (agi) xS-S-M

Luokkajärjestys sunnuntaina: - 3A (agi) sL-L - 3B (agi) sL-L - 3C (hyp) sL-L - 2C (hyp) L-sL-M-S-xs - 2B (agi) L-sL-M-S-xs - 2A (agi) L-sL-M-S-xs Maksuvaihtoehtoina tilisiirto ja / tai Activen kisalahjakortit.

TAPAHTUMAPAIKKA

OneMind Dogs Arena

Teollisuustie 1, G-rakennus, 90830 Haukipudas

OneMind Dogs Arena on valoisa agilityhalli, joka on talvipakkasillakin lämmin (n. +15 astetta) ja kesähelteillä taas mukavan viileä. Hallissa on alustana kumirouhetäytteinen tekonurmi. Se soveltuu täydellisesti agilityyn ja myös muihin koiraurheilulajeihin, sillä kumirouhetekonurmi tarjoaa pitävän alustan tiukoissakin käännöksissä. 20 mm kumirouhekerros takaa hyvät jousto-ominaisuudet ja pehmentää hypyiltä alastuloa. OneMind Dogs Arenan koko on 24 x 50 metriä. Hallin tiloista löytyy myös wc:t ja suihkut.

Ajo-ohje: Nouse 4-tieltä Haukiputaan rampista (liittymä nro 15) ja aja Haukiputaalle päin 3 km. Käänny liikenneympyrästä oikealle Ukonkaivokseen. Aja 1,6 km ja käänny oikealle Teollisuustielle. N. 300 metrin jälkeen tulee Y-risteys. Kaarra oikealle ja jatka tietä eteenpäin (älä siis aja läpi portista). Käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle. OneMind Dogs Arena sijaitsee tien vasemmalla puolella olevassa suuressa teollisuusrakennuksessa. Parkkipaikat löytyvät tien päästä.