Siirry suoraan sisältöön

Activen tammikuun hyppelyt 20.1.2024 - 21.1.2024


  1. Home
  2. /
  3. Tapahtumat
  4. /
  5. Tapahtuman tiedot

Tervetuloa Activen tammikuun hyppelyihin! Tuomarina Amanda Sjölander ja Mikko Aaltonen.

Ilmoittaudu viimeistään

14.1.2024

Tuomari

Amanda Sjölander, Mikko Aaltonen

Tiedustelut

Hennariikka Kangas, hennariikka.kangas@gmail.com

Kilpailukutsu

Lähtölista

Tulokset

4x hyppyrata isoille kolmosille (SL-L) 3x hyppyrata ykkösluokkalaisille

4x hyppyrata pienille kolmosille (XS-M) 3x hyppyrata kakkosluokkalaisille Mittaukseen ilmoittautuminen 14.1. mennessä erillisellä lomakkeella, jossa ohjeet: bit.ly/active_mittaus

TAPAHTUMAPAIKKA

OneMind Dogs Arena

Teollisuustie 1, G-rakennus, 90830 Haukipudas

OneMind Dogs Arena on valoisa agilityhalli, joka on talvipakkasillakin lämmin (n. +15 astetta) ja kesähelteillä taas mukavan viileä. Hallissa on alustana kumirouhetäytteinen tekonurmi. Se soveltuu täydellisesti agilityyn ja myös muihin koiraurheilulajeihin, sillä kumirouhetekonurmi tarjoaa pitävän alustan tiukoissakin käännöksissä. 20 mm kumirouhekerros takaa hyvät jousto-ominaisuudet ja pehmentää hypyiltä alastuloa. OneMind Dogs Arenan koko on 24 x 50 metriä. Hallin tiloista löytyy myös wc:t ja suihkut.

Ajo-ohje: Nouse 4-tieltä Haukiputaan rampista (liittymä nro 15) ja aja Haukiputaalle päin 3 km. Käänny liikenneympyrästä oikealle Ukonkaivokseen. Aja 1,6 km ja käänny oikealle Teollisuustielle. N. 300 metrin jälkeen tulee Y-risteys. Kaarra oikealle ja jatka tietä eteenpäin (älä siis aja läpi portista). Käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle. OneMind Dogs Arena sijaitsee tien vasemmalla puolella olevassa suuressa teollisuusrakennuksessa. Parkkipaikat löytyvät tien päästä.