Viralliset agilitykilpailut 10.12.2016 – 11.12.2016


  1. Etusivu
  2. >
  3. Tapahtumat
  4. >
  5. Tapahtuman tiedot

Active Dogs järjestää viralliset agilitykilpailut OneMind Dogs Arenalla. Kisapaikka on valoisa ja lämmin halli (+10 - +15), jossa pohjana kumirouhetekonurmi. Tervetuloa kisaamaan!

Ilmoittaudu viimeistään

Ilmoittautuminen

SAGIn kilpailu- ja tulosjärjestelmä

Tuomari

Sari Mikkilä (1- ja 2 -luokat) ja Jenni Lehtinen, Norja. Harjoitusarvostelijana Mika Kangas 1- ja 2 -luokissa.

Tiedustelut

Luokkajärjestys lauantaina: - 1A (agi) S-M-L - 1B (agi) S-M-L - 1C (hyp) S-M-L - 3C (hyp) L - 3B (agi) L - 3A (agi) L

Luokkajärjestys sunnuntaina: - 3A (agi) S-M - 3B (agi) S-M - 3C (hyp) S-M - 2C (hyp) M-S-L - 2B (agi) M-S-L - 2A (agi) M-S-L Lauantaina kisat alkavat klo 10 ja sunnuntaina klo 9.30.

TAPAHTUMAPAIKKA

OneMind Dogs Arena

Teollisuustie 1, G-rakennus, 90830 Haukipudas

OneMind Dogs Arena on valoisa agilityhalli, joka on talvipakkasillakin lämmin (n. +15 astetta) ja kesähelteillä taas mukavan viileä. Hallissa on alustana kumirouhetäytteinen tekonurmi. Se soveltuu täydellisesti agilityyn ja myös muihin koiraurheilulajeihin, sillä kumirouhetekonurmi tarjoaa pitävän alustan tiukoissakin käännöksissä. 20 mm kumirouhekerros takaa hyvät jousto-ominaisuudet ja pehmentää hypyiltä alastuloa. OneMind Dogs Arenan koko on 24 x 50 metriä. Hallin tiloista löytyy myös wc:t ja suihkut.

Ajo-ohje: Nouse 4-tieltä Haukiputaan rampista (liittymä nro 15) ja aja Haukiputaalle päin 3 km. Käänny liikenneympyrästä oikealle Ukonkaivokseen. Aja 1,6 km ja käänny oikealle Teollisuustielle. N. 300 metrin jälkeen tulee Y-risteys. Kaarra oikealle ja jatka tietä eteenpäin (älä siis aja läpi portista). Käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle. OneMind Dogs Arena sijaitsee tien vasemmalla puolella olevassa suuressa teollisuusrakennuksessa. Parkkipaikat löytyvät tien päästä.