Agilityn SM-kisat


Seuramme järjesti vuoden 2015 agilityn suomenmestaruuskilpailut 13.-14. kesäkuuta Oulussa Linnanmaalla. Kisaviikonloppu oli mittava ponnistus seurallemme ja jäsenistö ahkeroi lukuisia työtunteja niin kisapäivinä kuin niitä ennen ja jälkeenkin. Saimme kiitosta iloisesta olemuksesta ja kisajärjestelyistä ja myös keli suosi kisaajia. Hyvä me!

SM-kisoissa seuraamme edustivat seuraavat koirakot:

Minit: Juha Karjalainen ja Mimmi, Kirsi Arhippainen ja Peppi, Hanna-Lena Väätäjä ja Lisbet, Kirsi Hyvärinen ja Kirill

Medit: Taina Airaksinen ja Tuua, Pasi Röyttä ja Vipu, Hanna Haataja ja Vimma, Marika Tähti ja Tatsi sekä Pirkko Riekki ja Saida.

Maksit: Reetta Rounaja ja Höyry, Heidi-Maria Puolakka ja Erre, Sanna Runtti ja Lilli, Anna Kilpiä ja Nipsu, Milla Laitila ja Veeti, Tia Mäenpää ja Lucky, Taru Vallius ja Hupi, Mikko Aaltonen ja Yks, Pauliina Niemi ja Rumba, Tiia Riikola ja Ava, Jarmo Kyllönen ja Numa, Riitta Nousiainen ja Thelma sekä Mari Jokiniemi ja Numminen.

Joukkuekisaan lähdettiin seuraavin joukkuein:

Minijoukkue: Hanna-Lena Väätäjä ja Lisbet, Kirsi Hyvärinen ja Kirill, Kirsi Arhippainen ja Peppi sekä Juha Karjalainen ja Mimmi, varalla Kirsi Koskela ja Onni.

Medijoukkue: Taina Airaksinen ja Tuua, Hanna Haataja ja Vimma, Marika Tähti ja Tatsi sekä Pasi Röyttä ja Vipu, varalla Anna Kivari ja Atte.

Maksijoukkue: Mikko Aaltonen ja Yks, Heidi-Maria Puolakka ja Erre, Milla Laitila ja Veeti sekä Pauliina Niemi ja Rumba, varalla Reetta Rounaja ja Höyry.