Heinäkuun kisat


Järjestämme seuraavat kisat 22.-24.7.2022, jolloin ratkotaan myös Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestaruudet! Pistä päivämäärä muistiin!

Yksilöpiirinmestaruuskilpailu

Piirinmestaruudesta saa kilpailla jokainen ilmoittautumishetkellä (viimeinen ilmoittautumispäivä) kennelpiirin alueella vakinaisesti asuvan omistajan koira riippumatta omistajan/ohjaajan edustaman yhdistyksen kotipaikasta. Useamman omistajan/sijoitettu koira kilpailee sen kennelpiirin mestaruudesta, jonne koira on pääasiassa sijoitettu. Koira voi kilpailla kalenterivuosittain vain yhden kennelpiirin mestaruudesta.

Joukkuepiirinmestaruuskilpailu

Kennelpiiriin kuuluvilla yhdistyksillä on oikeus lähettää joukkue joukkuepiirinmestaruuskilpailuun. Rotujärjestöt kilpailevat sen kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa, jonka alueella rotujärjestön kotipaikka on.

Ohjaaja voi osallistua usean eri kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailuihin eri koirilla. Yhden kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa ohjaaja voi yhdessä kokoluokassa edustaa vain yhtä yhdistystä, jonka jäseneksi ohjaaja kuuluu. Koira voi kilpailla vain yhden kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa kalenterivuosittain