Maajoukkuekarsintojen ensimmäinen osa Vantaalla


Maajoukkuekarsintojen ensimmäinen osa MM-, EO- ja Pohjoismaiden mestaruuskisoja varten käytiin 24.-25. helmikuuta Vantaan Ojangossa. Tuomarina toimivat Kine Eimhjellen Norjasta ja Markku Kaukinen. Ensimmäisessä osassa kilpailtiin kolmella radalla, joiden yhteispisteistä paras sai suoran maajoukkuepaikan EO-kisoihin. Muilla kilpailu maajoukkuepaikoista jatkuu huhtikuun lopussa Tampereella, jossa edessä on vielä viisi rataa.

Seuraamme edustettiin jokaisessa kokoluokassa:

Medit: Sari Alamaunu & Halti ja Kaija Vierimaa & Konna

Minit: Heini Peltoperä & Lara

Maksit: Mari Kaplas & Envy, Mari Kaplas & Fallon, Mikko Aaltonen & Kesy sekä Tiina Leinonen & Peto

Intermediate: Tiina Leinonen & Pika sekä Tiina Leinonen & Satanen

Kaikissa kokoluokissa nähtiin huikeita ratasuorituksia, joista saimme nauttia myös kotikatsomossa livestriimin äärellä. Makseissa Mikko ja Kesy voittivat upealla vedolla maksien viimeisen agilityradan ja ovat ensimmäisen karsinnan jälkeen yhteispisteissä sijalla 5. Myös Peto ylsi makseissa pisteille ja lähtee kakkoskarsintaan sijalta 24. Intermediateissa saatiin myös aihetta juhlaan, sillä Tiina ja Satanen tykittivät siellä hyppyradalta voittonollan. Tiina ylsikin intermediateissa molempien kanssa pisteille ja lähtee kakkoskarsintaan Satasen kanssa sijalta 5 ja Pikan kanssa sijalta 28.

Seura onnittelee Mikkoa ja Tiinaa huikeasta menestyksestä sekä kaikkia seuraa edustaneita koirakoita upeista suorituksista!