Siirry suoraan sisältöön

Vuosi 2010


 • Agilityn SM-kilpailut Vantaalla

  Activen maksijoukkue sijoittui upeasti sijalle 2. Hopeajoukkueessa kisasivat Heidi-Maria Puolakka ja borcol Erre, Katja Leinonen ja borcol Tiikki, Mari Kaplas ja auskel BC sekä Mikko Aaltonen ja borrcol Sky.

  Medien pronssia saavutti joukkuekisassa seuramme joukkue. Joukkueessa kisasivat Kirsi Hyvärinen ja amcoc Bond, Niina Kantola ja shelam Vili, Juha Lehtikangas ja kesvil Core sekä Kirsi Koskela ja shelam Blackie.

  Seura-SM-kisassa saavutimme näiden upeiden tulosten perusteella hopeaa!

 • European Open Tsekeissä

  Activelaisista Suomen maksijoukkueessa Mikko Aaltonen ja borcol Sky. Joukkueelle kultaa!

 • Piirinmestaruuskilpailut

  Medien joukkuepiirinmestaruuskisassa hopeaa Activen joukkueelle. Joukkueessa kisasivat Kirsi Hyvärinen ja amcoc Bond, Niina Kantola ja shelam Vili, Juha Lehtikangas ja kesvil Core sekä Kirsi Koskela ja shelam Blackie.

  Makseissa seuramme joukkue saavutti pronssia. Joukkueessa olivat Heidi-Maria Puolakka ja borcol Erre, Tiina Tiihonen ja irlter Sanni, Anna Kilpiä ja auskel Myy sekä Mari Kaplas ja auskel BC.

  Yksilökisoissa kultaa tuli jokaisessa säkäryhmässä ja lisäksi pronssia medeissä. Mineissä kultaa Kirsi Arhippainen ja shelam Peppi, medeissä kultaa Juha Lehtikangas ja kesvil Core sekä makseissa kultaa Heidi-Maria Puolakka ja borcol Erre. Medeissä pronssia Niina Kantola ja shelam Vili.