Siirry suoraan sisältöön

Vuosi 2015


 • Agilityn SM-kisat

  Seuramme järjesti vuoden 2015 agilityn suomenmestaruuskilpailut 13.-14. kesäkuuta Oulussa Linnanmaalla. Kisaviikonloppu oli mittava ponnistus seurallemme ja jäsenistö ahkeroi lukuisia työtunteja niin kisapäivinä kuin niitä ennen ja jälkeenkin. Saimme kiitosta iloisesta olemuksesta ja kisajärjestelyistä ja myös keli suosi kisaajia. Hyvä me!

  SM-kisoissa seuraamme edustivat seuraavat koirakot:

  Minit: Juha Karjalainen ja Mimmi, Kirsi Arhippainen ja Peppi, Hanna-Lena Väätäjä ja Lisbet, Kirsi Hyvärinen ja Kirill

  Medit: Taina Airaksinen ja Tuua, Pasi Röyttä ja Vipu, Hanna Haataja ja Vimma, Marika Tähti ja Tatsi sekä Pirkko Riekki ja Saida.

  Maksit: Reetta Rounaja ja Höyry, Heidi-Maria Puolakka ja Erre, Sanna Runtti ja Lilli, Anna Kilpiä ja Nipsu, Milla Laitila ja Veeti, Tia Mäenpää ja Lucky, Taru Vallius ja Hupi, Mikko Aaltonen ja Yks, Pauliina Niemi ja Rumba, Tiia Riikola ja Ava, Jarmo Kyllönen ja Numa, Riitta Nousiainen ja Thelma sekä Mari Jokiniemi ja Numminen.

  Joukkuekisaan lähdettiin seuraavin joukkuein:

  Minijoukkue: Hanna-Lena Väätäjä ja Lisbet, Kirsi Hyvärinen ja Kirill, Kirsi Arhippainen ja Peppi sekä Juha Karjalainen ja Mimmi, varalla Kirsi Koskela ja Onni.

  Medijoukkue: Taina Airaksinen ja Tuua, Hanna Haataja ja Vimma, Marika Tähti ja Tatsi sekä Pasi Röyttä ja Vipu, varalla Anna Kivari ja Atte.

  Maksijoukkue: Mikko Aaltonen ja Yks, Heidi-Maria Puolakka ja Erre, Milla Laitila ja Veeti sekä Pauliina Niemi ja Rumba, varalla Reetta Rounaja ja Höyry.

 • Maajoukkuekarsinnat Jyväskylässä

  Maajoukkuekarsinnat järjestettiin Jyväskylässä 27.-28.6. ja siellä seuraamme edustivat seuraavat koirakot:

  Minit: Kirsi Arhippainen ja Peppi, Hanna-Lena Väätäjä ja Lisbet, Kirsi Hyvärinen ja Kirill

  Medit: Taina Airaksinen ja Tuua, Marika Tähti ja Tatsi, Hanna Haataja ja Vimma

  Maksit: Anna Kilpiä ja Nipsu, Tiia Mäenpää ja Lucky, Mikko Aaltonen ja Yks, Heidi-Maria Puolakka ja Erre, Minna Kirveskoski ja Kuula, Reetta Rounaja ja Höyry, Riitta Nousiainen ja Thelma, Milla Laitila ja Veeti sekä Pauliina Niemi ja Rumba.

  Maajoukkuekarsinnan lopullisissa tuloksissa Taina Airaksinen ja keskikokoinen villakoira Tuua olivat upeasti mediluokan kolmansia ja edustivat Suomea sekä maailmanmestaruuskisoissa että Pohjoismaiden mestaruuskisoissa. Reetta Rounaja ja Höyry sijoittuivat maksiluokassa viidensiksi ja saivat tällä hienolla suorituksella edustuspaikan Pohjoismaiden mestaruuskisoissa.

 • Piirinmestaruuskilpailut Oulussa

  Piirinmestaruuskisat käytiin Oulussa 8. elokuuta  ja seuraamme edustettiin seuraavin joukkuein:

  Minit: Sirpa Kailasuo ja Hippu-Helena, Nooa Annunen ja Namu, Juha Lehtikangas ja UIkku sekä Kirsi Hyvärinen ja Kirill

  Medi1: Juha Lehtikangas ja Core, Marika Tähti ja Tatsi, Pasi Röyttä ja Vipu, Taina Airaksinen ja Tuua sekä varalla Marika Tähti ja Buutti

  Medi2: Kirsi Huhta ja Velmu, Kirsi Huhta ja Piiparinen, Mirja Pauna ja Luna sekä Niina Kantola ja Voltti

  Maksi1: Jarmo Kyllönen ja Numa, Pauliina Niemi ja Rumba, Jarmo Kyllönen ja Lore sekä Anna Kilpiä ja Nipsu

  Maksi2: Tiina Tiihonen ja Tane, Marja Tolonen ja Trilli, Marjo Kunnari ja Turbo sekä Taru Vallius ja Hupi

  Joukkuekilpailussa seuran medi1-joukkue ylsi hopealle.

  Seura onnittelee mitalisteja!

 • Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Turussa

  Agilityn Pohjoismaiden mestaruuskilpailut järjestettiin 13.-14. elokuuta Turussa. Suomea ja seuraamme PM-kisoissa edustivat Taina Airaksinen ja keskikokoinen villakoira Tuua sekä Reetta Rounaja ja bordercollie Höyry.

  Joukkuekilpailussa Suomen medi- ja maksijoukkue nappasivat molemmat Pohjoismaiden mestaruuden, joten Ouluun Taina ja Tuua sekä Reetta ja Höyry palasivat kultamitalien kera.

  Seura onnittelee lämpimästi mitalisteja!

 • Agilityn maailmanmestaruuskilpailut Italiassa

  Maailmanmestaruuksia ratkottiin 8.-11. lokakuuta Italiassa, missä seuraamme ja Suomea edusti upeasti Taina Airaksinen ja keskikokoinen villakoira Tuua niin yksilö- kuin joukkuekilpailussa.

  Suomen medijoukkue oli lopullisissa tuloksissa maailman 10. paras joukkue.

  Seura onnittelee Tainaa ja Tuua hienosta reissusta ja menestyksestä!