Siirry suoraan sisältöön

Activen toukokuun kisat 4.5.2024-5.5.2024


  1. Etusivu
  2. >
  3. Tapahtumat
  4. >
  5. Tapahtuman tiedot

Tervetuloa Activen toukokuun agilitykisoihin! Tuomareina Aino Kinnunen ja Mikko Aaltonen.

Tuomari

Aino Kinnunen, Mikko Aaltonen

Ilmoittaudu viimeistään

28.4.2024

Tiedustelut

Hennariikka Kangas, hennariikka.kangas@gmail.com

Lauantaina pikkukolmosille M-XS kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata sekä ykkösille ja kakkosille kaksi agilityrataa. Kisajärjestys 3CBA -1DE – 2FG (kokoluokat etenevät isosta pieneen).

Sunnuntaina isoille kolmosille L-SL kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata sekä ykkösille ja kakkosille kaksi hyppyrataa. Kisajärjestys 3ABC – 2JK – 1HI (kokoluokat etenevät isosta pieneen).

Mittaukseen ilmoittautuminen 28.4. mennessä bit.ly/active_mittaus

Tapahtumapaikka

OneMind Dogs Arena

Teollisuustie 1, G-rakennus, 90830 Haukipudas

OneMind Dogs Arena on valoisa agilityhalli, joka on talvipakkasillakin lämmin (n. +15 astetta) ja kesähelteillä taas mukavan viileä. Hallissa on alustana kumirouhetäytteinen tekonurmi. Se soveltuu täydellisesti agilityyn ja myös muihin koiraurheilulajeihin, sillä kumirouhetekonurmi tarjoaa pitävän alustan tiukoissakin käännöksissä. 20 mm kumirouhekerros takaa hyvät jousto-ominaisuudet ja pehmentää hypyiltä alastuloa.

OneMind Dogs Arenan koko on 24 x 50 metriä. Hallin tiloista löytyy myös wc:t ja suihkut.

Ajo-ohje: Nouse 4-tieltä Haukiputaan rampista (liittymä nro 15) ja aja Haukiputaalle päin 3 km. Käänny liikenneympyrästä oikealle Ukonkaivokseen. Aja 1,6 km ja käänny oikealle Teollisuustielle. N. 300 metrin jälkeen tulee Y-risteys. Kaarra oikealle ja jatka tietä eteenpäin (älä siis aja läpi portista). Käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle. OneMind Dogs Arena sijaitsee tien vasemmalla puolella olevassa suuressa teollisuusrakennuksessa. Parkkipaikat löytyvät tien päästä.