Siirry suoraan sisältöön

Activen Games-kisat 2.6.2024


  1. Etusivu
  2. >
  3. Tapahtumat
  4. >
  5. Tapahtuman tiedot

Tervetuloa Activen Games-kisoihin! Tuomarina toimii Mikko Aaltonen.

Tuomari

Mikko Aaltonen

Ilmoittaudu viimeistään

27.5.2024

Tiedustelut

Hennariikka Kangas, hennariikka.kangas@gmail.com

Ykkösille ja kakkosille 2 Gamblers-rataa (AB) ja 2 Snooker-rataa (CD). Kolmosille yksi Gambers-rata (A) ja yksi Snooker-rata (C). Alustava kisajärjestys 1ABCD-2DCBA-3AC.

Ilmoittautuminen mittaukseen 27.5. mennessä bit.ly/active_mittaus.

Tapahtumapaikka

OneMind Dogs Arena

Teollisuustie 1, G-rakennus, 90830 Haukipudas

OneMind Dogs Arena on valoisa agilityhalli, joka on talvipakkasillakin lämmin (n. +15 astetta) ja kesähelteillä taas mukavan viileä. Hallissa on alustana kumirouhetäytteinen tekonurmi. Se soveltuu täydellisesti agilityyn ja myös muihin koiraurheilulajeihin, sillä kumirouhetekonurmi tarjoaa pitävän alustan tiukoissakin käännöksissä. 20 mm kumirouhekerros takaa hyvät jousto-ominaisuudet ja pehmentää hypyiltä alastuloa.

OneMind Dogs Arenan koko on 24 x 50 metriä. Hallin tiloista löytyy myös wc:t ja suihkut.

Ajo-ohje: Nouse 4-tieltä Haukiputaan rampista (liittymä nro 15) ja aja Haukiputaalle päin 3 km. Käänny liikenneympyrästä oikealle Ukonkaivokseen. Aja 1,6 km ja käänny oikealle Teollisuustielle. N. 300 metrin jälkeen tulee Y-risteys. Kaarra oikealle ja jatka tietä eteenpäin (älä siis aja läpi portista). Käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle. OneMind Dogs Arena sijaitsee tien vasemmalla puolella olevassa suuressa teollisuusrakennuksessa. Parkkipaikat löytyvät tien päästä.