Siirry suoraan sisältöön

Epäviralliset agilitykilpailut 4.3.2017


  1. Etusivu
  2. >
  3. Tapahtumat
  4. >
  5. Tapahtuman tiedot

Active Dogs järjestää epäviralliset agilitykilpailut. Tervetuloa hiomaan kuviot kuntoon kevään kisoja varten!

Ilmoittautumiset klo 13.15 alkaen. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä haluamasi rimakorkeudet.

Osallistumismaksu on 5 eur/startti. Molemmilla radoilla on uusintastarttimahdollisuus.

Tuomari

Jarmo Risto

Kilpailu alkaa klo 14.

Luokat ja hyppykorkeudet:
– 1-luokan hyppyrata: mini 20/25 cm, medi 30/35 cm, maxi 40/55 cm
– Avoin agilityrata (tasoltaan 1/2-luokka): mini 25/30 cm, medi 35/40 cm, maxi 55/60

Hyppyradalla on pujottelu, mutta se on korvattavissa vaihtoehtoisella kuviolla, jolloin myös sellaiset koirat, jotka eivät vielä mene pujottelua osana rataa, voivat osallistua tähän luokkaan. Möllitasoisille ei hylkäystä, vaan hylkäykseen johtavasta virheestä 10 vp. Myös 2- ja 3-luokassa kilpailevat koirakot saavat osallistua hyppyradalle, mutta ne eivät kilpaile palkinnoista.

Agilityrata on avoin kaikille ja siinä on käytössä ihanneaikatasoitus, joka määräytyy koiran virallisen kilpailuluokan mukaan.

Alaikäraja 12 kk. Voimassa olevat rokotukset. Rokotustodistus mukaan.

Tapahtumapaikka

OneMind Dogs Arena

Teollisuustie 1, G-rakennus, 90830 Haukipudas

OneMind Dogs Arena on valoisa agilityhalli, joka on talvipakkasillakin lämmin (n. +15 astetta) ja kesähelteillä taas mukavan viileä. Hallissa on alustana kumirouhetäytteinen tekonurmi. Se soveltuu täydellisesti agilityyn ja myös muihin koiraurheilulajeihin, sillä kumirouhetekonurmi tarjoaa pitävän alustan tiukoissakin käännöksissä. 20 mm kumirouhekerros takaa hyvät jousto-ominaisuudet ja pehmentää hypyiltä alastuloa.

OneMind Dogs Arenan koko on 24 x 50 metriä. Hallin tiloista löytyy myös wc:t ja suihkut.

Ajo-ohje: Nouse 4-tieltä Haukiputaan rampista (liittymä nro 15) ja aja Haukiputaalle päin 3 km. Käänny liikenneympyrästä oikealle Ukonkaivokseen. Aja 1,6 km ja käänny oikealle Teollisuustielle. N. 300 metrin jälkeen tulee Y-risteys. Kaarra oikealle ja jatka tietä eteenpäin (älä siis aja läpi portista). Käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle. OneMind Dogs Arena sijaitsee tien vasemmalla puolella olevassa suuressa teollisuusrakennuksessa. Parkkipaikat löytyvät tien päästä.