Siirry suoraan sisältöön

Tonttulakit naulaan -agiepikset 2.11.2018


  1. Etusivu
  2. >
  3. Tapahtumat
  4. >
  5. Tapahtuman tiedot

Nyt jotain uuttakin uuden vuoden kunniaksi! Tervetuloa epistelemään OneMind Dogs Arenalle! Normiratojen lisäksi Gamblers ja Snooker-radat!

Ilmoittautumiset klo 11 alkaen. Kilpailu alkaa mölli-luokalla klo 12, avoin agilityrata aikaisintaan klo 13, Gamblers aikaisintaan klo 14 ja heti sen jälkeen Snooker.

Mikäli haluat kisata virallista säkäryhmääsi alemmilla rimoilla, niin kerro tästä jo ilmoittautumisen yhteydessä. Matalin mahdollinen rimakorkeus 10 cm.

Tuomari

Minna Martimo ja Mikko Aaltonen

Luokat, säkäryhmät ja hyppykorkeudet:

– Möllit, hyppyrata, pikkumini 10 cm, mini 20 cm, medi 30 cm, pikkumaxi 40 cm, maxi 50 cm
– Avoin agilityrata, pikkumini 15 cm, mini 25 cm, medi 35 cm, pikkumaxi 45 cm, maxi 55 cm
– Gambler, pikkumini 20 cm, mini 30 cm, medi 40 cm, pikkumaxi 50 cm, maxi 60 cm
– Snooker, pikkumini 20 cm, mini 30 cm, medi 40 cm, pikkumaxi 50 cm, maxi 60 cm

Mölliradalla on vain hyppyjä ja putkia. Möllitasoisille ei hylkäystä, vaan hylkäykseen johtavasta virheestä 10 vp. Myös jo kilpailleet koirakot saavat osallistua hyppyradalle, mutta ne eivät kilpaile palkinnoista.

Agilityrata on avoin kaikille ja siinä on käytössä ihanneaikatasoitus, joka määräytyy koiran virallisen kilpailuluokan mukaan.

Gamblersin ja snookerin säännöt on julkaistaan Facebookin tapahtumasivulla ratapiirrosten yhteydessä.

Ratapiirrokset julkaistaan etukäteen!

Osallistumismaksu on 5 eur/startti. Kaikilla radoilla on uusintastarttimahdollisuus.

Alaikäraja mölleissä 12 kk, muissa luokissa 15 kk. Voimassa olevat rokotukset. Rokotustodistus mukaan.

Tapahtumapaikka

OneMind Dogs Arena

Teollisuustie 1, G-rakennus, 90830 Haukipudas

OneMind Dogs Arena on valoisa agilityhalli, joka on talvipakkasillakin lämmin (n. +15 astetta) ja kesähelteillä taas mukavan viileä. Hallissa on alustana kumirouhetäytteinen tekonurmi. Se soveltuu täydellisesti agilityyn ja myös muihin koiraurheilulajeihin, sillä kumirouhetekonurmi tarjoaa pitävän alustan tiukoissakin käännöksissä. 20 mm kumirouhekerros takaa hyvät jousto-ominaisuudet ja pehmentää hypyiltä alastuloa.

OneMind Dogs Arenan koko on 24 x 50 metriä. Hallin tiloista löytyy myös wc:t ja suihkut.

Ajo-ohje: Nouse 4-tieltä Haukiputaan rampista (liittymä nro 15) ja aja Haukiputaalle päin 3 km. Käänny liikenneympyrästä oikealle Ukonkaivokseen. Aja 1,6 km ja käänny oikealle Teollisuustielle. N. 300 metrin jälkeen tulee Y-risteys. Kaarra oikealle ja jatka tietä eteenpäin (älä siis aja läpi portista). Käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle. OneMind Dogs Arena sijaitsee tien vasemmalla puolella olevassa suuressa teollisuusrakennuksessa. Parkkipaikat löytyvät tien päästä.