Siirry suoraan sisältöön

Kilpailupaikka


  1. Etusivu
  2. >
  3. Agility SM 2015
  4. >
  5. Kilpailupaikka

Kisa-alue ja myyntituotteet

Agility SM 2015 -kilpailupaikkana toimi Oulun normaalikoulun kenttä, joka sijaitsee Linnanmaan yliopistoalueella noin seitsemän kilometriä Oulun keskustasta pohjoiseen (Kaitoväylä 7, Oulu).

Kisoihin varatulla alueella on kaksi koulua, joista toiseen sijoittuivat mm. ilmoittautumispiste, kisakahvila ja toimitsijoiden taukotilat, ja toiseen ruokailu.

Info-piste

Kisa-alueella sijaitseva infopiste palveli kilpailuihin ja kilpailupaikkaan liittyvissä kysymyksissä.

T-paita

Agility SM 2015 -myyntituotteena oli T-paita. Paidan väri oli klassinen musta, ja sen selkäpuolta koristi hieno Agility SM 2015 -logo.

Juomapullo

Myyntivalikoimaan kuului myös Agility SM 2015 -juomapullo.

Kenttä

Kisakentän alustana oli Saltexin kumirouhetekonurmi. Kenttäalueella oli kolme rataa sekä lämmittelyesteet. Kentän reunalle tuotiin kisojen ajaksi siirrettäviä katsomoita.

Päiväteltat ja myyntipaikat

Kisa-alueelle oli merkitty alueet, johon kisaajat voivat pystyttää telttansa. Telttapaikat olivat maksuttomia eikä niitä tarvinnut varata etukäteen. Alueella oli myös hyvin tilaa yritysten myyntipaikoille.

Parkkipaikat ja karavaanarialue

Kilpailupaikan lähettyvillä oli paljon parkkitilaa. Liikenteenohjaajat ohjasivat pysäköintiä. Pysäköinnistä ei peritty maksua.Karavaanarimajoitukseen oli varattu kentän läheisyydestä alue, johon mahtui 30 matkailuajoneuvoa. Paikan hinta pe-su oli 40 €. Alueella ei ollut saatavilla sähköä. Suihkut ovat kentän vieressä olevassa koulurakennuksessa.